Menu

Henning Christiansen

1964-05-05

Modtager

Åge Damgaard

Dokumentindhold

Produktion af LP med værker af Eric Andersen, Arthur Køpcke og HC.

Transskription

Jenslev d. 5/5-64

Hr. [Mads] Aage Damgård,

Vi, Eric Andersen, Arthur Køpcke og Henning Christiansen, ønsker at lade fremstille en long-playing plade i 50 expl. med et udvalg af vore kompositioner. Det medsendte bånd er en optagelse af en radioudsendelse d. 17/3-64 i serien "VOR TIDS MUSIK" det indeholder samtlige de til pladen tænkte kompositioner idet vi undlader at benytte Georg Brecht : " MALLARD MILK " og Arthur Køpcke : Opmuntring. Desuden Eric Andersens specielt til radioen udtænkte kommentare. Den samlede spilletid vil være 4o min. altså en 3o cm. plade. Imidlertid vil omkostninger på pladen i 5o expl. beløbe sig til ca. lloo kr.

Lakplade 150 kr. pr. side 300,-
Matrise 140 kr. 140,-
Enkeltplade 2,50 – 3,00 kr. pr. stk, 150,-
Afgift til NCB 8% 160,-
OMS 15 % 300,-
Emballage ca. 50 kr. 50.-

1100,-

Pladerne skulle sælges for 40 kr. stk.. Vi vil forsøge salg på ISCM world music festival nodestand i Tivoli hvor vi får en afdeling med værker af andre udenlandske komponister med tilsvrende kunstholdning. Desuden har vi tilsagn om køb af plade fra maleren Ole Schwalbe, komponisten Ib Nørholm og Lyngby musikbibliotek og adskellige andre vagere tilsagn.
Vi agter også at ansøge ministeriet for kulturelle anliggender om hel eller delvis fritagelse for oms og endlig ansøger vi NCB om frafald af afgiftskrav.
Vi har selv 300 kr. som skydes i og nu er det vi spørger Dem om De skulle være interesseret i at støtte vort forehavende økonomisk. I tilfælde af en mulig støtte vil beløbet blive tilbagebetalt når salget af pladen har Indbragt dette og De vil naturligvis få 1. prioritet.

I tillid til at De ikke vil tage vor påtrængenhed ilde op

er jeg o.s.v.

Henning Christiansen

Jenslev pr. Kirke-Hyllinge
Tlf- Kirke-Hyllinge 312

Fakta

PDF
Brev

Dansk

Jenslev
Herning

HC arkiv Møn/HC breve 2