Menu

Henning Christiansen

1966-07-12

Modtager

Troels Andersen

Dokumentindhold

Anmeldelse af Dick Higgins' "Jefferson's Birthday/Postface" i Billedkunst/lejlighed/ferie

Transskription

PORNICHET 12/7-66

Kære Troels,
M. h.t. billedstof til artiklen om Jefferson, så har jeg tænkt mig at du omkring i teksten strør nogle af de billeder som er i bogen (ca. samme størrelse) jeg har sat kryds ved de billeder jeg mener du kan bruge (nogen af dem, men du kan selv vælge ud) Dog vil jeg mene at Graphis 118 skal med. Desuden må du ha’ fiskebilledet anbragt til sidst eller så det refererer til danger for dick hig.

Lejligheden: Manden fra Kenya er vel anbragt og vi er hejmme omkr. 1. aug. formodentlig hjemme mandag. Så er han vel rejst (vel anbragt, vel rejst).
Jeg har endnu ikke sendt opsigelse, af skræk for at Karens tante, administrator på ejendommen, uvidende om din eksistens skal tilbyde en anden familie lejligheden. Karen har lovet at skrive til sin far om dig, men det er ikke sket endnu. Situationen er ikke god for dig eftersom jeg nødigt vil betale længere end til 1. september, men jeg går ud fra at du er så interesseret i lejligheden at du er villig til at rykke ind pr. 1. september? Din lejlighed er jo billigere... og kan bedre stå en måned.

Vi har det knald godt hernede, bader , drikker vino, bierre og kaffe + fantastisk meget prat, thygesen er en super guy, hans artikel til billedkunst er efter min mening ff. Hans - jørgens er også i top er det ikke dejligt?

brevet går af ekspres men bogen (jeffersons birthday, sendes som et eller andet billigere.... hvis du mangler den alvorligt så findes mit eksemplar hos Jacob Oschlag: Randersgade 19, Ø tlf.: ØB (…)79

venlig og imødekommende etc.

hilser fruen

Fakta

PDF
Brev

Dansk

Pornichet

HC arkiv Møn/HC breve 8