Menu

Henning Christiansen

1963-02-28

Modtager

Karl-Erik Welin

Dokumentindhold

Concerto

Transskription

Henning Christiansen
Jenslev pr.
Kirke-Hyllinge

28/2-63

Kære Karl-Erik,

Den 23. april skal vi paa konservatoriet i København have en instrumentalteater-koncert. Erik Andersen og jeg staar for arrangementet.
Vi har foreløbigt sammensat et program til en fasttømret afdeling, som ser saaledes ud: Cage, ubestemthed. (Maegaard læser op og Plaetner tager sig af resten) Sonate af mig. Maciunas, Memoriam Olivetti. Ib Nørholms version af det tredje af Busotti's five pieces for David. Higgens trippestykke (fem tripper diagonalt over scenen, Fluxusnr. paa alléscenen i nov.) Higgens Symfoni sacra, canto 2. Pattersons frøstykke, og det med kedler og balloner. Erik Andersens Problem 10 (dialektisk-abstrakt)
Efter den faste afdeling som sagtens kan ændres endnu vil vi gøre en friere afdeling, hvor vi har inviteret den fra kunstakademiet sig løsrevne eksperimentalmalerskole som arbejder yderst spontant og foreløbig destruerer deres produkter dagen derpaa, til overvejer stærkt om vi skal lade Paiks penissymf. faa verdenspremiere ved denne lejlighed, som jeg foretrækker at den skal rejse sig spontant fra det dybbe mørke, der ervisse mennesker som jeg ville have den største medlidenhed med, om de saa og hørte blodet banke, men en hæftig trang til med et snuptag at rive København ud af den provinsielle sengehalm og ind paa scenen frister mig. Jeg spørger dig nu. Har du noget eller forslag som kan gavne det hele resultat, send mig disse og gør din hellige erotomane pligt som formand for den skandinaviske sektion af Fluxus, kommer du herned, skal du være velkommen af et par stykker. Sælg alt hvad du ejer, sov i træerne og lad en smuk pige skræve over din morgenmad.
Velbekomme