Menu

Henning Christiansen

1966-11-00

Ophavsmand/nøgleperson

Erik Thygesen

Dokumentindhold

Oversættelse af George Brechts "Mallard Milk" til opførelse i radioen

Transskription

FORSKUDT MÆLK

Lyd: George Brecht.

Tre aktører og en oplæser.
Hver aktør har tre Instrumenter: et konventionaIt musikinstrument, et stykke legetøj øg et fælles objekt eller et antal falles objekter.
Hver aktør udvælger sig efter en eller anden tilfældig metode en af følgende talrækker: 1-3-5, 1-5-3, 3-1-5, 3-5-1, 5-1-3, 5-3-1.
Hver aktør fremfører (f. eks. efter første talrække) følgende: tæller til sin alder i enheder af I, hvorefter han frembringer en lyd på det første instrument; tæller i enheder på 3 til det multiplum af 1, som ligger nærmest hans alder og frembringer en lyd på det andet instrument; taller i enheder på 5 til det multiplum af 5, som ligger nærmest hans alder, frembringer derpå en lyd på det tredie instrument.
Forestillingen begynder på et tegn, og hver enkelt aktør følger de angivne retningslinier. Oplæseren forholder sig i tavshed, indtil den første aktør frembringer en lyd, så tæller han til enten 2,4 eller 6 og begynder at læse.

Tekst: Dick Higgins.

Tæller.
Sommer.
Vinter.
Sommer.

Malkepiger tæller.
Forår efterår.
Forår vinter sommer forår.


[I hånden:] Prøve på skolen Torsdag kl. 10
Optagelse Onsdag d. 9. kl. 13-16 studie 7

Tekst til radiohappening. Henning har ringet om sagen går jeg ud fra?
Erik Th.

Fakta

PDF
Note

Dansk

Korrespondance med programredaktør Henning Pade (brev 29. oktober 1966) nævner Per Kirkeby, Peter Louis-Jensen, Hans-Jørgen Nielsen og HC selv som medvirkende.

George Brecht
Erik Thygesen

HC arkiv Møn/HC breve 8