Menu

Henning Christiansen

1968-01-29

Modtager

Erik Thygesen

Dokumentindhold

Statens Kunstfond/Ta'-redaktionen/folketingsvalg 1968

Transskription

Düsseldorf d. 29.1.68

Kære Erik

Tja så fik Per Højholt altså ... de andre? sort nat. Vor gruppe er ikke ligefrem i kridthuset. Derfor brødre kampen er ikke forbi og det er måske godt så.. Ole Find sælger udentvivl hver sten han gider spytte på i forvejen, Så de skillinger glider vel lige i statskassen igen, sådan omtrent. Hvidberg..det kan ikke ophidse migpå anden baggrund end at der var da andre, men han fik dog stablet noget på benene engang. Jeg er naturligvis bedrøvet over at vor gruppes økonomiske muligheder klemmes.

At du har meldt dig ind i VS må jeg vel tage til følge...endelig et opholdssted for en idealistisk socialdemokrat??

Jeg melder mig vel også ind... men først må jeg finde ud af hvor meget der er af Deutsche Studentenpartei i VS. Et mål der hedder god økonomi for alle nås ikke ved at stampe i økonomiideer men ved at sætte andre mål frem end økonomiske.

Jeg mener at ha anvendt den rigtige procedure. Den såkaldt rigtige,,, at jeg udtaler mig på et timandsmøde er ikke fair uden at jeg forinden har luftet mine tanker...der stikker naturligvis en argumentation bagved. Derfor jeg skrev til Redaktøren bad ham forelægge sit musikredaktionsmedlem, et i formen meget åbent ægte og dertil kammeratligt brev... Mit forslag var ganske vidst at man udskiftede Poul med mig som redaktør af musiksiden. Men det var naturligvis et brandforslag, og forløber for det møde som måtte komme i 10 mandsgr.. Når jeg ikke skriver til Poul personligt er det fordi folk mennesker bekendte jeg skriver breve til, som ikke svarer, ( det tager ofte noget tid at skrive for mig) ikke har nok respekt for brev posten og derfor----ikke bekommer flere breve.

Hav det godt

Henning

Henning og Ursula

Fakta

PDF
Brev

Dansk

Düsseldorf

HC Arkiv Møn/HC Breve 3