Menu

Henning Christiansen

1969-01-27

Dokumentindhold

Ta' BOX/Båndoptager/Udstilling på Staatliche Kunstakademie Düsseldorf

Transskription

Düsseldorf d. 27.1.1969

Kære Peter+ og Bodilj

Hjærtelig zak for ta’-box ,, meget fin, har spredt den ud over hele gulvet og går og læser og kikker på den, tar den op (ta’) og får den til at fungere. Jeg er heldigvis fri for at tage stilling til indhold, jeg læser det bare,,,,bravo.
Den er gal med mønterne, det var jo lidt meget, skriv om du kan vente lidt... jeg havde uheldigvis lige købt en UHER report 4200, transportable (batteri-akumulator-lysnettilsluttelig) båndoptager m. tilbehør for 700 DM stod og glædede mig over den... men jeg kan ikke betale lige nu, du tilbyder at vente, men jeg kan love dig at vi tilbage i Danmark omkr. 1. marts skal få skrabet beløbet sammen, jeg har desværre også ikke betalt ABCINEMA i et par måneder, ærgerligt men jeg ville nu have den båndoptager - og jeg er allerede gået i gang med mit første PANEL-BÅND, ½ time med forskelligt, en slags lydavis, personligt budskab,,, hallo, optaget rundt omkr. og hjemme og jeg har tænkt at fortsætte med det og udgive dem på panelet... tip-top!
Jeg forsøger iøvrigt også på den måde at få min musik til at fungere i en rigtig sammenhæng... jeg var selv meget optaget af Nikolajkoncerten, jeg er dog besat af den tanke at koncertsalen skal totalt skifte karakter uden at musikere og musik beskadiges.. d.v.s. at man skam også skal kunne høre de gamle mestre i sammenhængen… de er jo ægte nok (mange) jeg hører selv meget gammel musik... dem alle og nogen ikke.
Ursula kysser ikke igen... du har jo ikke skæg.
Derimod arbejder hun på udstilling her i akademiet,,, hvilket betyder at hun på grund af Beuys også har en opfattelse af en ny udstillingssituation eller at man kan nå til en anden udstillingssituation.. jeg udstiller naturligvis min lydavis i rummet.... har et pluk fra din radiotale (sub) og andres godbidder (døtbider).
Sender også du brutus en skrift für panelbåndnr. Hunov har ogs.

Kærlige hilsner og et smækkys fra mit skæg til Bodil.

Fakta

PDF
Brev

Dansk

Düsseldorf

HC arkiv Møn/HC breve 5