Menu

Henning Christiansen

1969-01-14

Modtager

ABCINEMA

Dokumentindhold

Referat af "k-møde" i ABCinema d. 9. januar 1969

Transskription

Kbh. d. 14.1.69.

Kære medlem,

til første k-møde 9.1. var der mødt 16, lokalerne var knap så velopvarmede som til generalforsamlingen, men det finder vi ud af. Vi vedtog at betale halvdelen af den daglige opvarmning 4kr/døgnet.
Til indledning viste Jørgen Leth sin første super 8-film, ”Teatret i de grønne bjerge”, optaget i Indien, Malaysia og Laos.
På mødet blev følgende vedtaget:
1) at Paolo Brunatto optager en 8mm film om abcinema. Film og fremkaldelse bliver betalt af os, og Paolo gik straks igang med at sætte lys på Bjørn Nørgård.
2) at indkøbe på afbetaling en super 8-gengiver med udstyr til to-optagelse og overspilning af lyd på super 8-film. Desuden en viewer og en splejser. Peter-Louis, Stig Brøgger og Erik Crone sørger for indkøbene.
3) at få lavet nøgler til de nuværende lokaler. Nøglerne skal kun købes af medlemmerne, som er up-to-date med kontingentet, sådan at man altid kan komme til at arbejde med det indkøbte apparatur.
4) at modtage.Skot-Hansens (Laterna) tilbud om at lade abcinema arrangere filmforestillinger (undergroundfilm) i Triangelteatret. Vi blev enige om, at Peter Kristiansen skal være vores mand i den sag.
5) at Peter Isaksen, Nørrekær 195, Brøndbyøster, tlf. 754113, afløser Franz Ernst som abcinemas udlejer, at Dino Raymond Hansen, Bodenhoffs Plads 10,5, 1413 K, tlf. SU 6429, afløser Kjeld Ammundsen som produktionsleder, at Peter Kristiansen, Ø. Farigmagsgade 89, tlf. TRia 9121, afløser. Stig som Kasserer, og at Camilla Skousen stadig skriver vore breve.
6) at modtage Erik Hauerslevs (Filmfonden) opfordring til at være med til at forsvare de danske farver på Oberhausen-festivalen (23.-29. marts). Vi vil deltage med en fællesfilm (omtalt i vedlagte brev til Hauerslev og Werner Pedersen), og opfordrer hermed alle interesserede medlemmer til at møde op d. 26. januar kl. 9. på Klampenborg station et super-kamera. Kjeld Ammundsen har film med, som enten kan købes eller udtages af filmbanken.
På gensyn hver torsdag kl. 19.3o. Der vises film hvergang.
Franz, Ole, Jørgen og Camilla