Menu

Henning Christiansen

1969-01-19

Dokumentindhold

Udstillingsmuligheder i Düsseldorf/udstilling "Minimal Art", Städtische Kunsthalle Düsseldorf, 17. januar-23. februar 1969/ABCinema/Ta' BOX

Transskription

Düsseldorf den nittende

Til Peter +

Så er der brev til Petrus af Nazareth igen.......
Jeg stærk følelse har af at the minimal-art nu er løbet så langt ud i sandet,,,, Simpson Smithsons land-art o.s.v. at vi har en chance for at stikke vort danske hoved ind og vise den et noget andet aspekt... Connie Fischer Lueg, er interesseret i sådanne nye perspektiver og jeg beder dig derfor pr. så snart som muligt sende mig nogle fotos af f.eks. dine faner.... Connies galleri ligger i Düsseldorf Altstad og galleriet er egentlig en port med glas i begge ender, lige beregnet for faner....de er som støbt ind i potten.
Peter send hurtigt, og undskyld den pudsige skrivefacon men jeg gider ikke anderledes.
Og så er der abc-art i Kunsthalle... Bladen, Flavin, Morris, Judd, Steiner, og Judd er den bedste synes jeg p.t..... Dejlige sager af Bladen.... ”gravstenene” og den store sorte trækasse med skævhederne og den store hvide kasse som svæver over gulvet, Judd havde en meget smuk blå skulptur

[tegning]

Blå kunststof.
Jeg har også skrevet til Troels for at han skulle samle mig dansk stof, men jeg synes dine faner ( og andet ) var 1.klasses egnet…. derfor.... afsted med det.

ABCinema glæder jeg mig til at lære at kende.
Fik du ta-boxene afsted... Det er måske lidt vel mange eksemplare, der er for meget der ikke kan lade sig gøre i så store mængder... 100 er jo også et tal.

Ellers er alt vel, bortset fra de daglige ophidsende momenter over penges falske pålydende og den tyske mentalitet som jeg kun mener vi kan bekæmpe ved at vise noget bedre. Man kan godt opnå noget positivt i den retning på et forkert grundlag,,, eneste mulighed.

Hils Bodil og børn + fiskene,,, hvordan går det med dem ?
Kærlig hilsen

Henning og Ursula