Menu

Henning Christiansen

1972-06-00

Modtager

Komponistfonden

Dokumentindhold

Rejsetilskud

Transskription

=================

KOMPONISTFONDEN

Juni 1972

Der vil i et vist omfang kunne ydes tilskud til medlemmernes rejser i anledning af mere betydningsfulde opførelser af deres værker. Vedrører medlemmets ansøgning om tilskud en opførelse i et andet nordisk land, vil ansøgning dog kun kunne tages under overvejelse, såfremt han eller hun først har fået afslag på en tilsvarende henvendelse til NOMUS (c/o Statens Musikråd, Ministeriet for kulturelle Anliggender, Nybrogade 2, 1203 København K.)

Ansøgning om rejsetilskud vil kun kunne forventes helt eller delvist imødekommet, såfremt den indsendes i god tid inden rejsens påbegyndelse. Ansøgning skal omfatte en redegørelse for rejsens formål, angivelse af rejsens varighed samt et budget med oplysninger om de forventede udgifter til rejsen og opholdet på stedet for opførelsen af medlemmets værk. Endvidere skal oplyses, i hvilket omfang medlemmet fra anden side måtte modtage enten tilskud til rejsens gennemførelse eller honorarer, der på en eller anden måde har tilknytning til rejsens formål.

Efter rejsens afslutning skal ansøgeren aflægge kort skriftlig rapport om rejsens varighed og forløb. Ingen ny ansøgning om rejsetilskud fra medlemmet vil blive taget op til overvejelse, så længe rapport fra allerede afsluttet rejse (som der er blevet ydet fondstilskud til) ikke er blevet afgivet til Komponistfonden.

For en ordens skyld minder vi medlemmerne om, at der ikke findes nogen sikkerhed for, at Komponistfonden i sin nuværende form eller måske overhovedet vil kunne opretholdes i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Poul Rovsing Olsen

Fakta

PDF
Brev

Dansk

HC arkiv Møn/HC breve 12