Menu

Henning Christiansen

1972-06-00

Dokumentindhold

Bulletin til landsorkestrene/Generalforsamling KODA

Transskription

juni 1972

Dansk Komponist-Forening
Kronprinsessegade 26,
1306 København K.

Til medlemmerne

1) ”Bulletin”
Da jeg har erfaret, at landsdelsorkesterne har et behov for at blive holdt à jour med, hvad danske komponister netop har skrevet – eller er i gang med – af landsdelsorkesteregnet musik, ser jeg gerne at Dansk Komponist-Forening gør en indsats her.
Jeg foreslår derfor, at medlemmerne indsender kortfattede oplysninger om deres nyere og nyeste (og endnu ikke færdigarbejdede) partiturer til foreningens kontor. Herfra vil vi så - kvartalsvis – udsende en ”bulletin” til landsdelsorkestrene.
Tanken er den, at medlemmerne indsender disse oplysninger til kontoret en gang imellem, - d.v.s. når man hver for sig fornemmer, at nu har man en nyhed. Jeg synes at disse informationer bør være kortfattede, men samtidig alligevel give klar besked om værkets varighed, besætning og idé, således at det ikke bliver for uoverkommeligt for Dansk Komponist-Forenings kontor at sammenstille stoffet til en fornuftig ”bulletin”.
Jeg foreslår, at man begyndelsesvis medtager værker der er indtil tre år gamle. Senere kan man så nøjes med at koncentrere sig om nyhederne. Skriv ”bulletin” på konvolutten.
Man kan begynde nu, i dag. Så ser vi, hvilken høst, sommeren vil bringe og forsøger derpå at udsende første ”bulletin” f.eks. til september.

2) KODA-fremmødet.
Jeg takker de syvogtredive (37) ud af foreningens niogtres (69) aktive medlemmer, som gjorde sig den ulejlighed at møde op til afstemning ved KODAs årlige generalforsamling.
Hvis alle aktive havde været til stede, havde afstemnignsresultaterne været til gunst for Dansk Komponist-Forening.

God sommer, med ønsket om en rigtig hjertelig æblehøst!

Mogens Winkel Holm
Formand.

Ferielukning fra 23. juni til 16. juli – og fra 24. til 31. juli.

Fakta

PDF
Brev

Dansk

København

Dansk Komponist-Forening
Kronprinsessegade 26
1306 København K

Mogens Winkel Holm

HC arkiv Møn/HC breve 12