Menu

Henning Christiansen

1975-07-20

Dokumentindhold

Salg af noder/salg i udlandet/"Exertier" retur

Transskription

ENGSTRØM & SØDRING . MUSIKFORLAG
Aktieselskab

Musikhandel og Musikforlag
(01) 14 32 28
Koncertbilletter
(01 14 14 35
Koncertdirektion
(01) 14 06 88
Postkonto Nr. 35 67
Telegr.-Adr. »Muscomp«

PALÆGADE 6- DK-1261 KØBENHAVN K
den 20. juli 1975.

Kære Henning Christiansen.
Tak for dit brev, som jeg fik for meget længe siden, og som jeg idag søndag er taget ind for at besvare. For til daglig får jeg desværre aldrig ro, og jeg vil meget gerne kunne samle mig om svaret.
Naturligvis er jeg fuldstændig klar over, at det at udgive musik forpligter, og du må bestemt ikke tro, at det er med vor vilje, at resultaterne indtil nu ikke har været større, for det er jo alligevel en hel del penge, der er investeret i udgivelser igennem de sidste år, så for at få forlaget til at være rentabelt, arbejder vi både i komponisternes og egen interesse på at udbrede vore publikationer.
Problemet for os er jo, hvorledes vi kommer udover Danmarks grænser, og der har vi nu et projekt løbende, som vi håber vil give resultater, Vi far se. I hvert tilfælde skal du vide, at de værker, som vi har udgivet af dig, er værker, som vi sætter stor pris på.
På det tidspunkt, da jeg sendte dig udkastet til ”Exertier”, lå nodematerialet allerede trykt her i huset, og vi sender det til dig, så du kan anvende det, vi synes det ville være synd at destruere det trykte materiale. Copyrightbemærkningen kan streges ud.
Vi har fået dit originalmateriale tilbage fra Röder og sender det hermed sammen med en afregning over salget.
Når jeg skrev til dig, som jeg gjorde, var jeg da godt klar over, at der var noget galt; men jeg måtte jo i kontakt med dig på en eller anden måde.
Hvad fremtiden bringer, ved ingen af os; men vi her i Palægade vil ønske dig og dine alt muligt godt,

Med de venligste hilsener

Kurt

Fakta

Brev

Dansk

København

Engstrøm & Sødring
Palægade 6
1261 København K

Op. 44, EXERTIER

HC arkiv Møn/HC Breve 43