Menu

Henning Christiansen

1968-02-13

Modtager

Per Kirkeby

Dokumentindhold

Professorat i Düsseldorf/salg af maleri/Wide White Space Gallery/Panamarenko

Transskription

Düsseldorf d. 13.2.68

Kære Per,

Desværre----------sagen faldt ikke ud til din fordel......... dennegang. Malerierne kunne de ikke godtage....fandt dem slette......de dumme .....så er der gruppen som måske senere forstår…. og som man kan regne med ved næste professorat"uddeling".... løbet er ikke kørt, selvom Höhme und Götz havde forespurgt i Dänemark, en behjertet kritiker, den der gælder for det bedsfe hos for dem hernede .... kender ikke navnet, beuys mente at det måske kunne være Gammelbo…. som bare sagde at du var en ganske ung mqnd som overhovedet ikke vidste besked om særligt meget og forøvrigt ikke malede ret meget mer o.s.v......den helt rigtige referent,....nå men der er ingen grund til at tabe modet,,,i fremtiden vil flere følge dig med interesse... .og at komme videre kommer nok... .manden fra danmark havde også sagt at du nærmest var en flakke,,,,flakkede fra det ene til det andet,,, snart forfatter . snart maler . snart happening osv.

Og så var der lyssiden

Beuys mener at kunne sælge bjergbilledet hernede.... det vil da glide ind i hrr. Ströger (Weller Products ) s samling... og som bekendt tæller den kanoner. Du skal blot hurtigst muligt sende prisen til mig eller Beuys, hvis du er interesseret i salg... Altså helst inden jeg rejser....dvs. beslutning med det samme og brevet afsted................ pil (arrow)

Vi kommer snart hjem og glæder os til at snakke et par borgerlige ord.

Vi havde gode dage med Poul og Åse. Og Antwerpen var det store nummer...Galerie Wide White Space...var gæstfriheden selv og jeg tror vi har den rigtige kontakt der for dansk udstilling(seperat)er.... Traf PANAMARENKO,,, fantastisk fyr som vi bestemt hører mere om og fra....spænding.

De kærligste hilsner fra
Hening og usula (trykfejler)
til Elisabet og Rebecca + du

Fakta

Brev

Dansk

Düsseldorf

HC Arkiv Møn/HC Breve 3